Ερωτήσεις – Απαντήσεις


1. Τι είναι η εφαρμογή ελίν up επιβράβευση?

Είναι μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα αγοράς καυσίμων, προϊόντων και υπηρεσιών από τα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Δημιουργήστε το προσωπικό σας προφίλ, κάντε τις αγορές σας, συλλέξτε πόντους και κερδίστε μοναδικά δώρα. Εύκολα και απλά και με ασφάλεια από το κινητό σας τηλέφωνο επιλέγετε το πρατήριο ελίν που σας εξυπηρετεί και προϊόν που επιθυμείτε και κάνετε την αγορά σας με ένα κλίκ!

2. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς καυσίμων online?

Προαγοράζοντας καύσιμα για το αυτοκίνητό σας online κερδίζετε διπλάσιους πόντους up επιβράβευση κερδίζετε χρόνο στο πρατήριο αφού δεν απαιτείται εκεί καμία άλλη συναλλαγή πέρα από τον ανεφοδιασμό σας καθώς ο υπάλληλος επαληθεύει τη συναλλαγή από την πινακίδα σας μπορείτε να αγοράσετε τα καύσιμα ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες του πρατηρίου ελίν που σας εξυπηρετεί για κάποιον δικό σας που βρίσκεται σε άλλη πόλη.

3. Τι είδους πληρωμές δέχεται η εφαρμογή?

Η εφαρμογή δέχεται πληρωμές από όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες VISA & MASTERCARD. Κάρτες MAESTRO και DINERS δεν γίνονται δεκτές.

4. Πως θα λάβω την απόδειξη αν έχω αγοράσει online?

Σας την παραδίδει ο υπάλληλος του πρατηρίου μόλις το επισκεφθείτε για να παραλάβετε το καύσιμο ή το άλλο προϊόν ή υπηρεσία που αγοράσατε.

5. Πότε αρχίζω να συλλέγω πόντους?

Από την πρώτη στιγμή! Μόλις εγγραφείτε στο up επιβράβευση είτε από την εφαρμογή, είτε από το www.elin.gr είτε συμπληρώνοντας την αίτηση σε πρατήριο ελίν οι πρώτοι 500 πόντοι είναι δώρο από την ελίν για εσάς πριν καν κάποια αγορά σας.

6. Λήγουν οι πόντοι μου?

Οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει λήγουν αν δεν έχετε πραγματοποιήσει καμία συναλλαγή σε πρατήριο ελίν τους τελευταίους 12 μήνες ή αν δεν έχει γίνει καμία εξαργύρωση πόντων για 8 έτη.

7. Πως μπορώ να δω το ιστορικό των αγορών και των εξαργυρώσεων μου και τους πόντους μου?

Στο μενού της εφαρμογής ελίν up επιβράβευση μπορείτε να επιλέξετε Το προφίλ μου και να δείτε το ιστορικό των αγορών σας ενώ επιλέγοντας Πόντοι εμφανίζονται οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει ως τώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας από το www.elin.gr και να δείτε όλο το ιστορικό σας και τους διαθέσιμους πόντους σας.

8. Πως μπορώ να εξαργυρώνω τους πόντους μου?

Μέσα από την εφαρμογή ελίν up επιβράβευση ανατρέχετε στον Κατάλογο Δώρων και επιλέγετε το δώρο της αρεσκείας σας ανάλογα με τους πόντους που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε. Δηλώνετε τα στοιχεία αποστολής και το ονοματεπώνυμο σας και εντός 15 ημερών παραλαμβάνετε το δώρο σας χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών στο χώρο σας. Ομοίως, από το www.elin.gr επιλέγετε το δώρο που θέλετε από αυτά που αντιστοιχούν στους πόντους που έχετε συλλέξει και συμπληρώνετε τα στοιχεία για την αποστολή.

9. Πως μπορώ να δω τα διαθέσιμα δώρα?

Τα δώρα βρίσκονται στο έντυπο Κατάλογος Δώρων της ελίν . Ωστόσο, επειδή οι διαθεσιμότητες αλλάζουν μπορείτε να βλέπετε την πιο πρόσφατη λίστα δώρων στην εφαρμογή Roadcube ή στο www.elin.gr.

10. Πως μπορώ να επιλέξω την Άμεση εξαργύρωση των πόντων μου σε πρατήριο ελίν ?

Από την εφαρμογή ελίν up επιβράβευση ή από το www.elin.gr επιλέγω την εξαργύρωση και τοποθετώντας την μπάρα στον αριθμό των πόντων που θέλετε να εξαργυρώσετε προκύπτει μια αντίστοιχη Δωροεπιταγή σε € με έναν κωδικό που μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές που θα κάνετε σε όποιο από τα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιθυμείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι αγορές σας να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με τη Δωροεπιταγή που δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.